Laatste nieuws

Home » Laatste nieuws

Bekijk berichten

Snuffelroute Millingen a/d Rijn

De Snuffelroute Millingen is een initiatief wat sinds 2018 georganiseerd wordt door Mariette ten Westeneind, Judith van Hunnink, Femke van Kuijk en Remco Helming. In 2020 is de Snuffelroute afgelast i.v.m. COVID-19. Het evenement startte met 84 deelnemers/adressen in 2018, 111 in 2019 en 130 in 2021.
Snuffelroute Millingen a/d Rijn
Snuffelroute Millingen a/d Rijn3 months ago
Deze zomer (augustus 2024) is er GEEN Snuffelroute omdat het zo'n groot succes is. Dat klinkt wat raar en tegenstrijdig, maar we de organisatie buigt zich op verbetering van het evenement. Wij vragen dan ook slechts vier minuten van uw tijd om onderstaande enquête in te vullen. Dan kunnen we er in 2025 er een geweldige zesde editie van maken! Alvast bedankt!

https://forms.gle/aGkBUkLPtk4uprRd8
Snuffelroute Millingen a/d Rijn
Snuffelroute Millingen a/d Rijn10 months ago
Met deze tropische temperaturen denk ik even terug aan 'onze' zondag, drie weken geleden. Daar begon het na 14:00 uur vre-se-lijk hard te hagelen, een ander uiterste.... Heel jammer, want de zondag begon zo goed en druk. Toch hopen we dat mensen er met plezier aan terugdenken en met een goed gevoel: Ook dit jaar is er een donatie gedaan: 200,00 euro voor het kunst- en culturele centrum Het Zalmpodium in Millingen a/d Rijn.
We kunnen weer verzamelen, want volgend jaar komt er een zesde editie: we zijn nog lang niet uitgesnuffeld!
Deelnemers: bedankt en tot volgend jaar!
Snuffelroute Millingen a/d Rijn
Snuffelroute Millingen a/d Rijn11 months ago
Wat een dag! We hebben veel mensen ontmoet en veel verhalen gehoord, erg mooi! Helaas was de dag tekort om iedereen te bezoeken en gooide de hagelbui te vroeg roet in het eten. Maar vooralsnog wederom een geslaagde Snuffelroute! Bedankt allemaal!
Snuffelroute Millingen a/d Rijn
Snuffelroute Millingen a/d Rijn11 months ago
Dit gebeurt doorgaans doordat de eigenaar de bijlage alleen heeft gedeeld met een kleine groep mensen, de eigenaar heeft gewijzigd wie de bijlage kan zien of omdat de bijlage is verwijderd.

Deel met je netwerk